Rozdáváme balík cen k Meccamixu

24.06.2009 00:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Meccamix červen 2009 flyer
© facebook interpreta
Již v pátek 26. června se v klubu Mecca odehraje poslední předprázdninový Meccamix, na kterém se mimo jiné představí britský DJ a producent Lee Dagger. Díky naší bleskové soutěži tam jednoho našeho čtenáře dostaneme s doprovodem úplně zdarma, a navíc mu přibalíme kupu úžasných dárků.

Lee Dagger je hlavní postavou projektu Bimbo Jones, který má na svém kontě kromě vlastní produkce včele s albem "Harlem 1 Stop" i desítky remixů pro kolegy z hudební branže. Není tedy divu, že byl na letošní Miami Winter Music Conferrence nominován v kategorii nejlepší světový remixér. Mezi jeho poslední remixérské zákazníky patří Britney Spears, Keri Hilson, Kanye West nebo Kelly Clarkson. Na party dále vystoupí DJ Macio, DJ Looky, DJ Fcuk, ale taky DJ Carl Lope s krásnou novou vokalistkou Petrou Infinity. Zmiňovaná party Meccamix tentokrát ale přinese kromě hudby i něco pro oči. Půjde o ojedinělý launch dvou značek nově vstupujících na český trh, který bude spojený s nevídanou módní show, kterou bude svými scénkami provázet Jiří Lábus.

Pro jednoho výherce, který přesně ví, kolik je Lee Daggerovi let, a zapojí se do naší e-mailové soutěže, máme kromě dvou volných vstupenek na tuto akci i poukaz na luxusní spodní prádlo Frigo, poukazy do Village Cinemas, CD "Meccamix" a poukazy do ruční myčky Expres. Soutěž končí ve čtvrtek v poledne, následně budeme výherce telefonicky kontaktovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY