Lenny Kravitz opráší své debutové album

06.05.2009 12:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lenny Kravitz - Let Love Rule: 20th Anniversary Deluxe Edition
© facebook interpreta
V září letošního roku to bude již dvacet let, co Lenny Kravitz vydal svoji prvotinu "Let Love Rule". A u této příležitosti se rozhodl desku vydat znovu a přidat k ní velkou kupu bonusů.

Již 21. srpna se v obchodech objeví komplet s názvem "Let Love Rule: 20th Anniversary Deluxe Edition", který na prvním disku nabídne kromě původních čtrnácti písní i pět alternativních verzí vybraných skladeb. Druhá placka bude obsahovat záznam živého koncertu z turné k desce "Let Love Rule" a bude čítat celkem dvanáct stop. Aby toho nebylo málo, vydání kompletu podpoří i staronový singl, který bude určen pouze pro rádia. Formace Justice si totiž vzala na paškál právě titulní pecku "Let Love Rule" a dala jí zbrusu nový elektronický kabát, který již brzy zazní i z českého éteru.

Pro úplnost přinášíme tracklist bonusového živáku: Flower Child, Blues For Sister Someone, Mr. Cab Driver, Freedom Train, Be, My Precious Love, Does Anybody Out There Even Care, Let Love Rule, Rosemary, Fear, My Flash On You, If 6 Were 9.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY