Na festivalu Slavkov opět vystoupí Hana Hegerová

30.04.2009 13:28 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Slavkov fest
© facebook interpreta
Již po šesté se bude v zámecké zahradě Slavkov u Brna konat hudební festival. Slavkov 2009 proběhne 20. června a jako již tradičně na něm vystoupí patronka festivalu, zpěvačka Hana Hegerová.

Festival potrvá jeden den a nabídne devět vystoupení. O zábavu návštěvníků se postarají kromě Hany Hegerové i Fate Magazine, Sto zvířat, Tomáš Klus, Michal Hrůza, Jaroslav Uhlíř, Vypsaná fiXa, Anna K. a Marta Kubišová. Průvodcem festivalu bude Šárka Kubelková. Součástí festivalového reje bude i rozšířena nabídka občerstvení a stánek s létajícími lampiony splněných přání, který zajistí partner festivalu server libimseti.cz.

Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketpro, na obvyklých předprodejních místech v Brně a okolí a také přímo v brněnském Semilassu. Pokud si zde zakoupíte větší množství vstupenek, bude vám poskytnuta individuální množstevní sleva. Cena lístku bude v předprodeji do konce května 250 Kč, od 1. do 19. června budou vstupenky k dostání za 290 Kč a v den festivalu přímo na místě akce pak pořídíte vstupenku za 330 Kč. Děti a vozíčkáři budou mít vstupné zdarma.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY