Trutnov Open Air láká na The Parlor Mob

30.04.2009 10:59 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Parlor Mob
© myspace.com
Kultovní hudební festival Trutnov Open Air potvrdil první interprety. Hvězdám, které od 20. do 23. srpna zavítají do areálu Na Bojišti, vévodí američtí The Parlor Mob, označovaní za novodobé Led Zeppelin.

Ačkoliv se formace The Parlor Mob řadí ke hvězdám velkých amerických festivalů, u nás ještě tak známí nejsou. Jejich vystoupení v Trutnově bude úplně prvním koncertem, který mají muzikanti naplánovaný pro střední Evropu. Dalším výjimečným vystoupením bude jistě i koncert herce Jiřího Schmitzera s kapelou. Kromě toho se návštěvníci mohou těšit na kapelu Schodiště s hercem Markem Brodským v čele, Monkey Business, punkery z Visacího zámku, SPS, Plastic People a mnoho dalších.

Pořadatelé slibují další rozličná překvapení s pestrým žánrovým rozsahem. Dopředu ale avizují, že letos bude line-up celého festivalu tvořit větší množství zahraničních kapel. Podrobné informace o dalších potvrzených kapelách a interpretech najdete na stránkách festivalu. Dodejme, že letošní ročník bude věnován Janu Palachovi, Janu Zajícovi, Ryszardu Siwiecovi a mistru Janu Husovi, s podtitulkem Geronimovi a všem lidem amerického Woodstocku r. 69.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY