Yeah Yeah Yeahs vystoupí v Praze

26.03.2009 13:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Yeah Yeah Yeahs
© zigzaglive.com
Kultovní americká formace Yeah Yeah Yeahs přijede do Prahy představit své třetí album "It's Bltz!". Kapela se vůbec poprvé v naší zemi objeví 1. července, a to v pražském klubu Roxy.

Yeah Yeah Yeahs jsou plně funkčním hudebním triem. Společně tvoří jeden tvůrčí organizmus, přitom si každý ze tří členů zachovává svou vlastní výraznou osobnost a přispívá svými charakteristickými kvalitami. Bubenický styl Briana Chase je vždy přesný a i za těmi nejprostšími rytmy můžete slyšet touhu experimentovat a zálibu ve free-jazzové rytmice. Kytara Nicka Zinnera tvoří pevný protipól Brianově formalizmu a dává hudbě Yeah Yeah Yeahs esenci toho nejpřímějšího nejdivočejšího rock’n’rollu. Zároveň se Nickovi daří spojovat Brianovy bicí s kaleidoskopickými vokály Karen O, která by podle listu New Yorkeru měla úspěch, i kdyby se na pódiu objevila jen sama s mikrofonem a rumba koulemi.

Vstupenky jsou k zakoupení od 26. března v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 400 Kč + poplatky, na místě za 500 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY