Rapper Flo Rida uniká ke kořenům

12.03.2009 13:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Flo Rida - R.O.O.T.S.
© facebook interpreta
Americký hiphopový zpěvák Flo Rida vydává 6. dubna své druhé řadové album. Jeho novinka dostala název "Route Of Overcoming The Struggle", zkráceně "R.O.O.T.S.". Na desce se podílela řada slavných interpretů, pro příklad jmenujme Nelly Furtado, Ne-Ya, Akona či Wyclefa Jeana.

Pilotním singlem se stala skladba "Right Round", na které se podílela zpěvačka a skladatelka Ke$ha. Tato ochutnávka se stala nejvyhledávanější písní na internetu a v Americe je také nejprodávanějším digitálním singlem všech dob. Posluchači zde najdou motiv ze skladby "You Spin Me Round (Like A Record)" od Dead Or Alive, velkého hitu osmdesátých let. Jako druhý singl vybral Flo Rida písničku "Sugar", s hostující zpěvačkou Wynter Gordon, ve které si vypůjčil část další slavné skladby - "Blue (Da Ba Dee)" od italských Eiffel 65.

Nahrávka "R.O.O.T.S." čítá třináct skladeb a jejich názvy jsou: Finally Here, Jump, Gotta Get It (Dancer), Shone, Right Round, R.O.O.T.S., Be On You, Mind On My Money, Available, Touch Me, Never, Sugar, Rewind.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY