Lee Dagger opět roztančí pražskou Meccu

27.02.2009 09:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lee Dagger Mecca fyler
© facebook interpreta
Lee Dagger aka Bimbo Jones se zhruba po půl roce opět vrací do České republiky. Již dnes večer roztančí pražský klub Mecca.

Lee Dagger je sice velmi úspěšný i se svou vlastní produkcí, ale poslední rok se soustředí především na remixování, a patří tak bezesporu mezi nejvytíženější remixéry Evropy. Aktuálně se postaral o výtečné remixy nových singlů The Ting Tings, Sugababes, Pink, Aleshy Dixon nebo Christiny Aquilery. Přesto si opět našel čas, aby zavítal do České republiky, na kterou nedá dle svých slov dopustit. Lee Dagger vystoupí dnes večer v Mecce v rámci pravidelné akce s názvem Meccamix, sekundovat mu bude DJ Neo, nekorunovaný král české house music.

Nebudou chybět ale ani další atributy Meccamixu - zpěvák a saxofonista El Jay, okouzlující vokalistka Meccamixu Sandra, rezident DJ Macio a nový český objev DJ Champagne. Dále pak tanečnice v nových úchvatných brazilských kostýmech, nejlepší tektonik tanečníci v České republice a jako vždy i originální dekorace. Více informací o celé akci najdete na oficiálním webu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY