Oficiálně: Madonna vystoupí po třech letech opět v Praze

09.02.2009 13:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Madonnino turné Sticky & Sweet Tour, které je nejúspěšnější koncertní šňůrou sólového umělce v historii, se vrací v další sérii koncertů, počínajíc 4. červencem v Londýně. Mezi zastávkami jsou i místa, kde Madonna ještě nikdy nevystoupila (Hamburg, Marseille, Oslo, Helsinky atd.). Do Prahy se Madonna vrací po třech letech od dvou vyprodaných koncertů v Sazka areně. V České republice se však letos představí královna popu v rámci megakoncertu pod širým nebem - 13. srpna v přírodním amfiteátru Chodov.

"Je to pro mne poprvé. Nikdy dříve jsem neprodloužila koncertní turné. Jsem šťastná, že mohu být zpět na cestě, navštívit místa, kde jsem nikdy nebyla, a vrátit se na místa, která miluji," říká Madonna k nově oznámeným koncertům. Turné Sticky & Sweet Tour vidělo v roce 2008 neskutečných 2 350 285 fanoušků v padesáti osmi městech. Prodeje vstupenek trhaly rekordy po celém světě - jen 650 000 lístků bylo prodáno na jihoamerickou část turné. V roli speciální hosta se na turné Sticky & Sweet 2009 představí jedna z nejdůležitějších postav moderní klubové scény Paul Oakenfold, který remixoval skladby The Rolling Stones, Madonny, U2 a mnoha dalších. Paul Oakenfold patří mezi největší DJská jména světa a během letošního roku se chystá vydat nové album "Pop Killer".

Ceny vstupenek se pohybují od 995 Kč do 7 995 Kč a jdou do prodeje 14. února v 9.00 hod. přes předprodejní síť Ticketpro. Každý zákazník si může koupit maximálně šest kusů vstupenek najednou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY