Tina Turner zahraje v Praze

04.02.2009 10:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tina Turner
© facebook interpreta
Po osmileté přestávce oznámila osminásobná držitelka ceny Grammy Tina Turner podrobnosti svého dlouho očekávaného návratu do evropských hal. Tina během února, března a dubna 2009 zavítá do evropských zemí včetně České republiky, kam se vrátí po dlouhých třinácti letech - 27. dubna vystoupí v O2 areně. V úplně nové show se dočkáte jak hitů napříč celou její kariérou, tak výborných světelných a pódiových efektů, kaskadérských kousků, nápadité choreografie a spousty dalších překvapení.

Tina je známá svým procítěným a silným zpěvem, který píše historii rockové hudby již více než čtyři desetiletí. Její živé vystoupení bude obsahovat všechny hity z raných dob její hudební kariéry, jako jsou "River Deep Mountain High," "Proud Mary" a "Nutbush City Limits", dále No.1 hity "Let’s Stay Together," "What’s Love Got to Do With It", "We Don’t Need Another Hero" a "The Best" a samozřejmě také singly z devadesátých let jako "I Don’t Wanna Fight" nebo titulní píseň ze stejnojmenného bondovského filmu "Goldeneye".

Vstupenky jdou do předprodeje 18. února 2009, a to na všech prodejních místech SAZKA, a.s. nebo na webovém portálu www.sazkaticket.cz. Ceny vstupenek jsou od 1 790 Kč do 3 490 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY