Anna Mlináriková a Naďa Válová spojí síly v Semaforu

31.01.2009 12:25 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Anna Mlináriková
© www.annamlinarikova.com
V sobotu 7. února se uskuteční v pražském divadle Semafor koncert, na kterém spojí svůj hudební um dvě velmi talentované dámy české scény - houslistka Anna Mlináriková a zpěvačka Naďa Válová.

Anna Mlináriková je jazzová houslistka, která v letech 2003 až 2004 studovala na prestižní Bostonské Berklee College Of Music. Během studia získala talentové stipendium a po prvním semestru byla dokonce zařazena na děkanský seznam nejlepších studentů. Momentálně účinkuje v divadle Semafor, vede svůj vlastní band a působí v koncertní kapele Anety Langerové. Na sklonku minulého roku vydala svůj debut "The Very First". Její host Naďa Válová na sebe poprvé upozornila v druhé řadě Česko hledá SuperStar, ale jelikož se jí nepovedlo dopracovat do finále, na nějaký čas se ztratila z doslechu. Až v loňském roce si na ni vzpomněl někdejší předseda poroty Michal Horáček a pozval ji k natáčení alba "Ohrožený druh", kde Naďa Válová nazpívala hned tři písničky.

Spojení těchto dvou mladých dam v pořadu "Housle a šanson" doprovodí ještě další dva nástroje - piano a kontrabas. Jak je z názvu patrno, večerem bude znít především šanson, a to v písničkách Petra Hapky a Michala Horáčka i dalších autorů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY