Nová deska U2 vyjde v pěti různých verzích

06.01.2009 08:27 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

U2
© u2.com
Za necelé dva měsíce se konečně dočkáme nové desky irské kapely U2 s názvem "No Line On The Horizon". Proto není divu, že vydavatelství pomalinku začíná k desce prozrazovat podrobnosti. Nejnovější informace potěší především sběratele, neb placka vyjde celkem v pěti verzích.

Kromě standardního formátu CD se čtyřiadvacetistránkovým bookletem a vydání na vinylu, se kterými se dalo počítat, se fanoušci mohou těšit také na další tři speciální verze, které se dostanou i do českých obchodů. První limitovanou edicí bude digipak, jehož booklet bude mít celkem šestatřicet stránek a bude obsahovat i velký plakát U2 a přístupový kód na stažení filmu, který o U2 natočil Anton Corbijn. Ještě rozsáhlejší bude limitovaná edice ve formátu A4, která bude kromě klasického CD obsahovat i šedesátistránkový časopis mapující historii skupiny a natáčení alba. Stejně jako u minulých desek, i tentokrát vydají U2 desku také jako speciální limitovaný box, který bude obsahovat nejen CD, ale i DVD s již zmíněným filmem od Antona Corbijna, a navíc i čtyřiašedesátistránkovou vázanou knihu a velký plakát.

Kdo si však na žádné speciality nepotrpí a jde mu pouze a jen o hudbu, může být v klidu. Ani novinkové album U2 nemine vydání regionální verze s okleštěným bookletem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY