Prosincový Report má na obálce Richarda Krajča

01.12.2008 11:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 12/2008
© facebook interpreta
NA TITULCE KRYŠTOF, UVNITŘ STEREO MCS, JOCELYN BROWN, JANA KIRSCHNER, DJ WICH, RÓISÍN MURPHY NEBO GUNS N' ROSES. HLAVNÍM TÉMATEM JSOU NAŠE KAPELY VE SVĚTĚ A NOVÝ SERIÁL METALOMÁNIE. PŘÍLOHOU JE CD S NOVÝMI ČESKÝMI HITY.

Z obsahu:

KRYŠTOF

Unikátní reportáž z podzemní kotelny kulturního domu v Havířově, kde má kapela zkušebnu. K tomu rozhovor s Richardem Krajčem i dalšími členy kapely o koncertech v Opeře, snech a plánech na příští rok.

EXPORT - IMPORT

Jak dostat českou či slovenskou kapelu "ven"? Způsobů existuje mnoho. Kteří naši umělci těchto možností využívají a jakým způsobem? O tom podrobně referuje Katarína Šamajová.

STEREO MCS

Londýnští kluboví matadoři se velkolepě vrátili do formy. Povedené album Double Bubble, dlouhé evropské turné a velký optimismus, to jsou "Sterea" v roce 2008. Rozhovor vedla Jana Kománková.

DJ WICH

Největší jména amerického hip hopu a s nimi český producent. Ještě před pár lety by to byla utopická představa. DJ Wich ji ale na svém novém albu "The Golden Touch" přetavuje v realitu.

UCHO JANY KIRSCHNER

Půvabná Slovenka právě vydala dvojcédéčko s výběrem svých hitů. Janu vyzpovídal Roman Jireš krátce po jejím příletu z Londýna, kde už delší dobu žije ve snaze proniknout na tamější scénu. Co poslouchá z aktuální hudební produkce?

OTEC LSD

Švýcarský vědec Dr. Albert Hoffman odhalil světu klíč k tajemstvím našeho nevědomí prostřednictvím syntézy přírodní látky, kterou známe jako LSD-25. Jeho "lék pro duši" se stal pozdější inspirací pro tvůrce tzv. psychedelické hudby...

SERIÁL TA NAŠE METALOMÁNIE

V úvodním dílu na začátky metalu v socialistické ČSSR vzpomínají jeho průkopníci Radim Pařízek, Aleš Brichta, Miloš Dodo Doležal aj. Jak za železnou oponou vznikaly první heavymetalové nahrávky a jak si kapely budovaly image?

LIVE: Queen, Keane, J.A.R., Electronic Beats, Tři sestry, Divokej Bill, Kamil Střihavka a Leaders, Mig 21, Chinaski, Jean Michel Jarre
ROZHOVORY: Olda Krejčoves, Kryštof, Stereo MCs, Alexander Hacke, Jocelyn Brown, DJ Wich
TÉMA: Export - Import
BUBÁK: Genesis P-Orridge

SMRT: Albert Hoffman
FRESH ENERGY: Imodium
NA CESTÁCH: Sardinie
UCHO: Jana Kirschner
SLOUPKY: Honza Křížek, D.A.Rodriguez, Roman Lipčík, Ondřej Bezr, Jan "Visací" Haubert, Tadeáš Haager, Jana Kománková, Honza a Matěj Homolové
6x SOUTĚŽ o nejnovější CD, DVD, knihy

Recenze CD, DVD, PC her, knih, webů, filmové premiéry, hudební TV tipy, clubbing, drogová poradna, fotoreport, technologie, MP3 paráda, multimédia, bazar
ŽEBŘÍK 2008 - info o anketě a pozvánka na slavnostní vyhlášení 6. března 2009 v Plzni

CD příloha:

FRESH ENERGY 2009

Po čtvrtroce REPORT nashromáždil další porci nových potenciálních hitovek. Stylově velmi pestrá kolekce sahá od zavedených kapel a sólistů k novým tvářím domácí scény a zahrnuje i několik velmi atraktivních kooperací.

SOUTHPAW, KAMIL STŘIHAVKA & LEADERS, OLDA KREJČOVES feat. KAROLÍNA & MATĚJ RUPPERT, FLATTUS, 2WINGS feat. BLANKA ŠRŮMOVÁ, FATE MAGAZINE, ROBSON, JANA KIRSCHNER, CHINASKI, CHARLIE STRAIGHT, VILÉM ČOK & BYPASS, JIŘÍ ZONYGA, IMODIUM, U-PRAG, DJ NEO feat. JOCELYN BROWN.

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA.

Více info a ukázky z CD na www.ireport.cz.

Akce: Snowboard batoh LOAP v hodnotě 1 000 Kč pro každého předplatitele!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY