Lenny Kravitz omylem ve vězení

01.12.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lenny Kravitz
© SONICNET
Nějak se nám slavné hvězdy v poslední době omylem dostávají do vězení. Nedávno jsme vás informovali o falešném obvinění zpěváka Simply Red Micka Hucknala ze znásilnění a nyní si chvíli ve vězení za to, co nespáchal, pobyl i Lenny Kravitz.

Koncem minulého týdne při cestě do tělocvičny se svým trenérem (má ji kousek od domu, kde bydlí) jim najednou cestu zatarasilo policejní auto a policisté uvnitř Lennyho zatkli, protože si mysleli, že je to člověk, který nedaleko provedl ozbrojené přepadení banky. Trenér se jim sice snažil vysvětlit, že se jedná o omyl, protože "tohle je přece Lenny Kravitz!", ale policajti pravděpodobně v rockové hudbě nejeli. Vše se pak vysvětlilo tím, že měli udaný popis černocha s afroúčesem, který má bradku. A jako na potvoru se Lenny zrovna pár dnů neholil a podezřelého tím pádem připomínal a také s sebou neměl žádný průkaz.

Po krátké době však byla jeho totožnost prokázána, navíc pracovníci banky jej neidentifikovali jako onoho zločince a zpěvák byl propuštěn. Nebude pravděpodobně ani policisty žalovat, protože při zatknutí nedošlo k žádnému násilí ani urážkám. Konali jen svou práci. Ale určitě si už šli do obchodu koupit jeho cédéčko, aby svůj omyl alespoň nějak napravili.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY