Premiéra filmové České RAPubliky se blíží

14.11.2008 11:57 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Česká RAPublika
© facebook interpreta
Orion, James Cole a Hugo Toxxx. To jsou přední čeští rappeři, kteří vás provedou Českou RAPublikou. O čem je hip hop? Co obnáší být rapperem? Jak je hip hop vnímán v ČR běžnými občany? To vám tato šílená trojka ukáže svým stylem v polodokumentu režiséra a scénáristy Pavla Abraháma už ve čtvrtek 27. listopadu, kdy snímek vstoupí do celoraprepublikové distribuce.

Zmíněná trojice z České RAPubliky se ocitne v několika neobvyklých životních situacích, filmových konfrontacích, kde se střetávají s obyvateli České republiky: James a Hugo chtějí po matrikářce změnu jména, Orion diskutuje s lingvistkou o svém slovníku, Mike Trafik a další dva DJs jamují s komorním triem, v Karviné se mezi Romy pořádá rapový contest, James vysvětluje posluchačům rádia, že jako národ jsme v jádru metalisti.

To vše uvidíte v České RAPublice a ještě více; včetně speciálních hostů Hany Hegerové, Josefa Jungmanna, Indyho, Wiche, LA4 nebo Vladimira 518. Než 27. listopadu půjdete do kin, stáhněte si rapovou hymnu "Kde domov můj?" na oficiální stránce, navštivte MySpace.com profil a podívejte se na trailer, který máte i přímo z YouTube.com zde:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY