Poslechněte si "Addiction" Southpaw

08.09.2008 05:00 - Václav Trávníček | foto: facebook interpreta

Southpaw
© southpaw.cz
Pražští Southpaw, kteří v létě dodělali novou studiovou nahrávku, z ní do éteru a hlavně na internet vypouštějí pilotní singl. Stala se jím titulní skladba desky - "Addiction".

"Addiction" je prvním společným počinem kapely od roku 2005, v mezidobí se její členové kromě koncertů věnovali hlavně svým osobním projektům. Právě proto zřejmě zní nový singl výrazně jinak než předchozí tvorba kapely. Novinka je ovlivněna současnou elektro-scénou a obsahuje množství vysamplovaných zvuků. Zároveň napovídá, jak asi bude znít celé album.

"Využili jsme všechny prvky, které máme. Odráží se tam vlivy současné scény. Například Ed Banger, které máme hodně rádi, nebo Justice, mr.OIZO, SebastiAn. Zkrátka věci, které nás baví. Vlivy také pochází z toho, že jsme mezi "Heartdisk" a "Addiction" měli období, kdy jsme se každý věnovali svým projektům. To se na tom asi hodně otisklo," potvrdil očekávání v rozhovoru pro musicserver frontman Gregory Finn.

Nástupce dvojcédéčka "Heartdisk" z roku 2006 vychází 1. října u vydavatelství MenX, singl "Addiction" si můžete poslechnout na MySpace.com profilu kapely, který nyní v podstatě supluje oficiální web.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY