Pete Tong roztančí ve Vídni až milion lidí

05.09.2008 14:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Donauinselfest
© facebook interpreta
Vídeň čekají počínaje dneškem tři dny oslav. Uskuteční se zde totiž jubilejní 25. Donauinselfest, který letos přiláká především fanoušky taneční hudby.

Donauinselfest je pro rakouskou metropoli naprostou tradicí, jde o největší festival v této zemi. Aby ne, když je vstup na něj naprosto bezplatný a návštěvníci mají možnost zhlédnout živá vystoupení těch největších světových es. Zatímco v minulých létech byla taneční hudba na více než desítce pódiích trochu v pozadí, letošní ročník bude jedna velká pařba - již dnes večer kotouče roztočí například Gigi D’Agostino nebo věhlasný Francouz Joachim Garraud, který patří k nejvyhledávanějším remixérům Evropy. Garraud přijede do Vídně na pozvání Stargate Group, agentury, která též zařídila dozajista největší hvězdu celého festivalu: Zítra úderem desáté hodiny večerní vystoupí na festivalu Pete Tong, bezesporu nejuznávanější rádiový DJ Evropy, který se kromě svých rezidentních vystoupení na Ibize proslavil hlavně díky své Essential Selection Show na BBC Radio One.

Kromě již zmíněných DJských hvězd se na Donauinselfestu můžeme těšit také na jména jako Basshunter, Gabry Ponte, Sarah Main, Shaggy nebo Leningrad Cowboys.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY