Anna K s přáteli vysloví koncertně nesouhlas s vedením dálnice D3

17.08.2008 08:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Koncert proti vedení dálnice D3
© facebook interpreta
Poslední pátek těchto prázdnin, 29. srpen bude patřit charitativnímu koncertu na vyjádření nesouhlasu se stavbou dálnice D3 v jedné z nejkrásnějších rekreačních lokalit naší země - Posázavím. Koncert proběhne 29. srpna 2008 v kempu v Pikovicích!

Hvězdami koncertu bude samotná Anna K, David Koller, Michal Hrůza, Kurtizány z 25. avenue a skupina Photolab. Anna K byla jako první oslovena pořadateli této akce a neváhala ani minutu a osobně se postarala o další účinkující, kteří stejně jako ona cítí povinnost vyjádřit se k záchraně např. překrásného Zahořanského údolí a dalších výjimečných míst, kterými by tato stavba podle posledních plánů měla vést.

"Takových míst, které nesmyslně vedená dálnice D3 definitivně zdevastuje, je v naší zemi stále méně, a proto za ně stojí jakýmkoliv způsobem bojovat. Kdyby všichni vyrazili třeba pěšky nebo na kole na ta překrásná místa, dali by nám stoprocentně za pravdu! Věřím, že ti nejvyšší, kteří takhle rozhodují a rozdávají své podpisy pod miliardové zakázky, nevytáhli nikdy paty ze svých kanceláří a už vůbec nezahlédli ani koutkem oka tu krásu, kterou se chystají zničit," řekla Anna K.

Pokud se na tento zajímavý koncert zajdete podívat, můžete tu překrásnou přírodu, která může být zničena, vidět na vlastní oči. Vstupné je na koncert zdarma, návštěvníci akce mohou celou věc podpořit podepsáním petice proti výstavbě D3. Veškeré bližší informace o dálnici D3 (fotogalerie, mapy, videa, info jak pomoci) a o koncertu naleznete na www.D3klid.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY