"Bratrstvo" The Chemical Brothers udeří v září

24.06.2008 08:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Chemical Brothers
© thechemicalbrothers.com
Jak již z našich stránek víte, budou The Chemical Brothers v letošním roce opět rekapitulovat. Dnešním dnem jsou konečně známy veškeré podrobnosti.

Již 1. září vydají The Chemical Brothers výběrovou desku s názvem "Brotherhood", která nabídne hned dva disky. Na prvním se dočkáme třinácti známých hitů tohoto dua, které doplní jedna exkluzivní novinka. Druhý disk bude obsahovat desetidílnou experimentální kompozici "Electronic Battle Weapons", kterou The Chemical Brothers produkují pro svou zábavu a fandům doposud servírovali po částech pouze v limitovaném množství na promo nosičích. Vydání výběrovky "Brotherhood" bude ohlašovat singl "Midnight Madness", který bude dostupný pouze jako placený download a na výběru samotném k nalezení nebude.

Tracklist výběrovky The Chemical Brothers "Brotherhood" bude vypadat takto: Galvanize, Hey Boy Hey Girl, Block Rockin' Beats, Do It Again, Believe, Star Guitar, Let Forever Be (Featuring Noel Gallagher), Leave Home, Keep My Composure (Featuring Spank Rock), Saturate, Out Of Control, The Golden Path (Featuring The Flaming Lips), Setting Sun (Featuring Noel Gallagher), Chemical Beats.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY