Tiësto vydává remixovou podobu poslední řadovky

19.05.2008 09:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tiësto - Elements Of Life Remixed
© facebook interpreta
Tiësto, který je právem považován za největšího tahouna letošního ročníku festivalu Mácháč, vydává nové album. Spojil na něm remixy, které se vážou k jeho poslední řadové desce "Elements Of Life", a přihazuje i nějaký ten bonus.

Deska je pojmenována logicky "Elements Of Life Remixed", přináší celkem dvanáct písní a mezi remixéry, kteří z velké části udělali svoje remixy speciálně pro účely tohoto alba, jsou taková jména jako Richard Durand, Cosmic Gate nebo Alex Kunnari. Bonusem je pak novinková píseň "No More Heroes", kterou Tiësto složil v průběhu turné, během kterého se v loňském roce představil i v České republice. Pokud si desku koupíte jako placený download, dostane navrch i další čtyři remixy, které nebude možné jiným způsobem sehnat.

Pro úplnost dodáváme i tracklist: Ten Seconds Before Sunrise (First State Remix), Everything (featuring JES) (Cosmic Gate Remix), Do You Feel Me (featuring Julie Thompson) (Roger Martinez Remix), Carpe Noctum (Fire Element Mix), Driving To Heaven (Mat Zo Remix), Sweet Things (featuring Charlotte Martin) (Tom Cloud Remix), Bright Morningstar (Andy Duguid Remix), Break My Fall (featuring BT) (Richard Durand Remix), In The Dark (featuring Christian Burns) (Dirty South Remix), Dance4Life (featuring Maxi Jazz) (Fonzerelli Remix), Elements Of Life (Alex Kunnari Remix), No More Heroes (featuring Blue Man Group).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY