Massive Attack zahrají na Rock For People

05.05.2008 08:01 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Massive Attack
© musicsnews.com
Pořadatelé Rock For People potvrzují pro letošní ročník festivalu další výraznou hvězdu - kultovní představitele hypnoticky-experimentálního ambientu - Massive Attack.

Masive Attack doplňují trojlístek headlinerů 3-denního festivalu. Každý z headlinerů obsadí jeden den. 3. července vystoupí Kaiser Chiefs, druhý den bude ve znamení The Offspring, sobota pak bude patřit právě Massive Attack. Tyto 3 zahraniční megastar doplňují dalších téměř 30 zahraničních kapel (Enter Shikari, Helmet, Flogging Molly, H2O, Dreadzone, The Locos, N.O.H.A., Los De Abajo, Black Mountain, Donots, Holy Fuck, Panteon Rococo, Kismet, Watcha Clan…) a desítky domácích v čele s hvězdami české scény (Kabát, Divokej Bill, Kryštof, Tři Sestry, Tata bojs…).

Festival Rock For People se v loňském roce přestěhoval z kapacitně nedostatečného areálu v Českém Brodě do nového, velmi komfortního místa - na bývalé vojenské letiště v Hradci Králové - Festival Park. Vzhledem k tomu, že přesun proběhl nadmíru uspokojivě, proběhne i letos festival v tomto areálu, a to v termínu 3. - 5. 7. 2008. Ceny vstupenek v předprodeji jsou v březnu až dubnu 850 Kč (+ poplatek předprodeje), v květnu a červnu 950 Kč (+ poplatek předprodeje). Předprodej probíhá v sítích Ticketstream a Ticketportal. Vstupenky na místě pak budou za 1 100 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY