Planet Festival oznamuje další program

26.04.2008 11:52 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bad Religion
© facebook interpreta
Jeden z prvních dvoudenních festivalů letošní festivalové sezóny Planet Festival proběhne už 13. a 14. června v aeroklubu Tábor a jeho organizátoři pracují intenzivně na programu. Kromě dříve avizovaných Bad Religion, Front 242, Beatsteaks, Kosheen, IAMX nebo Zion Train, vystoupí na festivalu ještě další zahraniční kapely, zahraniční DJové a samozřejmě podstatné kapely domácí hudební scény.

Páteční program tanečního stanu je nyní uzavřen a milovníci drum'n'bassu jistě ocení, že v něm za zahraniční DJs vystoupí Ed Rush a Shy FX, kteří přijedou z Velké Británie. Festival nabídne také širokou škálu českých kapel, vedle dříve uveřejněných skupin Sunshine, Tata bojs, Khoiba nebo Skyline si do Tábora přijede zahrát kolem čtyřiceti českých kapel, mezi nimi například 100°C, UDG, Bow Wave, Please The Trees, Ohm Square, Sunflower Caravan, Southpaw nebo The Prostitutes.

Za zvýhodněnou cenu 690 Kč + poplatky probíhá v síti Ticketpro předprodej do konce dubna. V květnu pak bude vstupenka stát 790 Kč + poplatky, do 12. června bude možné koupit vstupenku za 890 Kč + poplatky, na místě bude k dostání za 1050 Kč (včetně poplatků), jednodenní lístek na sobotu bude stát 790 Kč (včetně poplatků). Současně bude mít návštěvník s platnou vstupenkou možnost přenocovat ve stanovém městečku zadarmo. Seznam doposud potvrzených interpretů naleznete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY