Legendární Bob Dylan zaklepe 9. června na ostravské brány

01.04.2008 11:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bob Dylan
© facebook interpreta
Bob Dylan, kultovní postava světové hudby, vystoupí 9. června v ostravské ČEZ Areně. Bude to vůbec první koncert tohoto legendárního písničkáře, hudebníka, autora a básníka na Moravě a ve Slezsku.

"V rámci trasy plánového evropského turné Boba Dylana se Ostrava jevila jako nejlepší město. My jsme tuto nabídku s nadšením přijali, i proto že půjde o vůbec první koncert v této části České republiky," objasňuje volbu místa Borek Jiřík, zástupce promotérské agentury Charm Music. Bob Dylan patří k osobnostem, bez kterých je historie moderní hudby nepředstavitelná - osobnost, která dějiny formovala, která se stala ikonou a idolem mnoha generací, mluvčím společenských i politických změn 20. století. Například časopis Rolling Stone považuje Boba Dylana hned po Beatles za druhého největšího umělce všech dob a dvě z jeho desek umístil do první desítky nejlepších alb celé historie.

Vstupenky na ostravský koncert budou v prodeji od čtvrtka 3. dubna 2008 v cenách od 690 Kč (stání) do 1500 Kč (VIP) exkluzivně v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY