Madonna zveřejnila podrobnosti nového singlu i tracklist desky

03.03.2008 17:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Madonna
© cooltownstudios.com
Počátkem tohoto týdne byly zveřejněny podrobnosti nové desky i dlouho očekávaného nového singlu Madonny. Ten bude ke koupi ještě tento měsíc.

Píseň "4 Minutes", která je zároveň pilotním singlem z nové desky "Hard Candy", se bude dát koupit formou downloadu od 26. března. Na prodejných nosičích se ho dočkáme 21. dubna, tedy týden před oficiálním vydáním celého alba. Singl bude ke koupi jak ve dvou různých CD-verzích, tak na vinylu, avšak v omezeném množství.

O remixy písně, která pochází z pera Justina Timberlakea a Timbalanda, se postarali Junkie XL a Peter Rauhofer, který pro Madonnu v minulosti již několikrát remixy vytvářel. Ještě v tomto týdnu by mělo být zveřejněno i datum, kdy hudební kanál MTV k písni poprvé představí doprovodné video.

Dodejme, že nová deska Madonny "Hard Candy" má již i potvrzený tracklist. V Evropě bude nahrávka obsahovat tyto skladby: Candy Store, 4 Minutes, Give It 2 Me, Heartbeat, Miles Away, She's Not Me, Incredible, Beat Goes On, Dance Tonight, Spanish Lesson, Devil, Voices. V Japonsku bude album obsahovat navíc skladbu "Ring My Bell".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY