EXKLUZIVNĚ: Podívejte se na "Frontmana" Letů mimo

25.02.2008 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lety mimo
© letymimo.com
Album "Elektra" kapely Lety mimo sice vyšlo už téměř před dvěma roky, ale to skupině nebrání, aby k ní natočila další videoklip. Tentokrát se dostalo na skladbu "Frontman", k níž pořídili video velmi netradiční.

Klip byl natočen v říjnu minulého roku na koncertě v pražském klubu Rock Café a jeho hlavní myšlenkou bylo zaznamenat vystoupení z pohledu frontmana kapely. Kamery a režie se zhostil Víťa Linek, střihu pak Vilém Puklický. A druhou kameru měl na starost samozřejmě samotný frontman.

A právě hlavní tvář Letů mimo, zpěvák a baskytarista Looky, k tomu říká: "Přišlo nám to jako dobrej nápad - přidělám si na čelo kameru a budu snímat koncert z vlastního pohledu. Lidi uvidí, jak vnímá koncert kapela na pódiu, když hraje. Původně jsem si myslel, že se tak vyhnu tomu, vidět sám sebe na obrazovce, ale nakonec jsme to zkombinovali se záběry z publika, abychom docílili větší dynamiky. Vzešel z toho náš asi nejpunkovější a zároveň nejzábavnější klip a za to musíme poděkovat především našim fanouškům, kteří vytvořili parádní atmosféru."

Na videoklip "Frontman" Letů mimo se můžete podívat zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY