Le Pneumatiq budou předskakovat Atomic Hooligan

10.02.2008 09:14 - Michal Koch | foto: facebook interpreta

Le Pneumatiq
© facebook interpreta
Pražští Le Pneumatiq (MySpace.com) se představí 12. března v Lucerna Music Baru jako předkapela britských Atomic Hooligan.

Atomic Hooligan se vydali na turné propagující jejich nové album "Sex, Drugs And Blah Blah Blah" a čeští příznivci breakbeatu si budou moci jako jedni z prvních vychutnat aktuální skladby z druhé studiové desky skupiny. Chystané, téměř dvouhodinové vystoupení, bude plné směsice breakbeatu, electra, rocku a downtempa. Dvojice producentů Matt Welch a Terry Ryan se hudbou zabývá již od devadesátých let a má za sebou například řadu úspěšných remixů pro Underworld ("Born Slippy" a "Cowgirl"). Na cenách Breakspoll Awards získali první místo v kategorii nejlepší album roku 2005.

Právě s Underworld měl co do činění i zakládající člen Le Pneumatiq Howska DC, který jim předskakoval na jejich koncertu v ČR. Zkušenosti získal také při vystoupení s legendárními Kosheen nebo již ve formaci Le Pneumatiq v roli předkapely britských Freestylers loni v Roxy. Le Pneumatiq představí zejména materiál ze své debutové desky "Beat Safari", která vyšla loni v listopadu.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro, ty nejlevnější za cenu 390 Kč + manipulační poplatek. Na místě zaplatí zájemci za lístek 540 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY