Genesis zrekapitulují letošní koncertní pouť na dvou discích

23.10.2007 15:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Genesis - Live Over Europe 2007
© facebook interpreta
Není to tak dlouho, co Genesis zakončili svoje evropské turné, během kterého zavítali i do Prahy a už jsou tu informace o tom, že se sestřihu z těchto koncertů dočkáme na CD.

Na 26. listopadu je totiž naplánováno vydání dvojdisku s názvem "Live Over Europe 2007", které přinese v jednadvaceti písních průřez koncertními zastávkami po Evropě, které byly pro účely těchto dvou nosičů zaznamenány. Pražské vystoupení bude na desce reprezentovat píseň "Ripples". Další tracky pak pocházejí například z letošních koncertů kapely v Římě, Helsinkách, Manchesteru, Hannoveru, Amsterdamu nebo Paříže.

Kompletní tracklist písní bude následující: CD1: Duke's Intro (Live In Manchester), Turn It On Again (Live In Amsterdam), No Son Of Mine (Live In Amsterdam), Land Of Confusion (Live In Helsinki), In The Cage (Live In Manchester), Afterglow (Live In Manchester), Hold On My Heart (Live In Hannover), Home By The Sea (Live In Dusseldorf And Rome), Follow You Follow Me (Live In Paris), Firth Of Fifth (Excerpt) (Live In Manchester), I Know What I Like (In Your Wardrobe) (Live In Manchester). CD2: Mama (Live In Frankfurt), Ripples (Live In Prague), Throwing It All Away (Live In Paris), Domino (Live In Rome), Conversations With 2 Stools (Live In Munich), Los Endos (Live At Twickenham), Tonight, Tonight, Tonight (Excerpt) (Live In Rome), Invisible Touch (Live In Rome), I Can't Dance (Live In Munich), Carpet Crawlers (Live In Manchester).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY