Anastacia - Not That Kind

01.10.2000 19:09 - Pavel Parikrupa | foto: facebook interpreta

Obrýlená blonďatá kráska s velkým, téměř "černošským" hlasem – to je Anastacia. Že ji neznáte? V rádiu jste ji určitě už slyšeli... Přečtěte si, co soudíme o její první desce.
6/10

Anastacia - Not That Kind

Skladby: Not That Kind, I'm Outta Love, Cowboys & Kisses, Who's Gonna Stop The Rain, Love Is Alive, I Ask Of You, Wishing Well, Made For Lovin' You, Black Roses, Yo Trippin', One More Chance, Same Old Story

Kupte si Not That Kind od Anastacie za skvělých 488,- Kč na CD nebo 280,60 na kazetě!

Celkový čas: 50:28
Máme tady další smělou kandidátku na účinkování v "Divas Live" – jmenuje se Anastacia a je to Američanka. Pokud je krása tím, co považujete u zpěvačky za věc podstatnou, pak ano, je velmi hezká. Ale pojďme se raději podívat na zoubek jejímu debutovému albu.

Je slyšet, že za vznikem desky "Not That Kind" stáli protřelí a velezkušení producenti: dokonalý zvuk a aranže jsou základní devizou alba, které s lehkostí proplouvá ve vodách soulu, funku a rhythm & blues. Naprosto typické jsou bohatě užívané, někdy až gospelové sbory. Všemu vládne suverénní "černý" hlas Anastacie: živelnější než hlas Whitney Houston nebo Mariah Carey – na toto konto je ale třeba říci, že na rozdíl od výše dvou jmenovaných Anastacii příliš nesedí pomalé kusy, do kterých se trochu vkrádá nuda. Mnohem povedenější jsou rychlejší skladby, rozhýbávající k tanci – ostatně prvním singlem je hodně taneční "I’m Outta Love", dobrou šťávu má úvodní "Not That Kind" a "Made For Lovin’ You" zní jako motownská produkce z let šedesátých. Osobně shledávám příjemnou písničku "Wishing Well". Zbytek je sice dobře odvedeným řemeslem, občas hrozí ale stereotyp a není těžké nabýt dojmu, že skladby splývají.

Resumé? Pokud máte rádi typickou americkou soulovou hudbu, přijdete si bohatě na své. Na "Not That Kind" najdete dobře zazpívané nenáročné skladby, výborný hlas Anastacie a povedené sbory. Písničky se hodí do rádia (avšak zachovávají si jistý vkus) a nehledejte v tom nic hlubokého či objevného.

Album: Anastacia – Not That Kind
Hodnocení: 6/10
Celkový čas: 50:28
Skladby: Not That Kind, I'm Outta Love, Cowboys & Kisses, Who's Gonna Stop The


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY