Jdi na Summer Of Love 2007 zdarma

13.08.2007 14:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Summer Of Love flyer
© facebook interpreta
Již tuto sobotu 18. srpna 2007 se na pardubickém Závodišti - Hipodromu už po jedenácté ohlásí Summer Of Love, tentokrát s podtitulem 'Open Your Mind'.

Hlavními tahouny letošního festivalu je mimo jiné britská parta Audio Bullys, berlínské techno due Ellen Allien & Apparat či německý techno král Chris Liebing. Dále se můžeme těšit na projekt Pendulum z Austrálie či tranceové velmistry Marca V a Markuse Schulz. Naše barvy budou hájit Michael Burian, Machine Funck nebo Midi Lidi.

Summer Of Love festival otevře svoje brány v sobotu 18. srpna ve 14.00 a skončí po dlouhých 28 hodinách tanečního maratonu v neděli 19. srpna ve 12.00, poté až do 18.00 bude pokračovat přímo v areálu Závodiště after party. Vstupenky na Summer Of Love 2007 jsou v předprodeji za cenu 799 Kč, na místě bude cena vstupného 890 Kč. Předprodeje jsou v síti Ticketpro a v eShopu na oficiálních stránkách Summer Of Love. Zájemci o luxusní zážitek mohou využít nabídky nadstandardních V.I.P. vstupenek za cenu 1499 Kč v předprodeji nebo 1899 Kč na místě. V.I.P. vstupenky mimo jiné obsahují vlastní VIP pódium, vstupy do zákulisí hlavního a trance pódia, drinky a občerstvení za neuvěřitelně nízké ceny, VIP parking a mnoho dalšího.

Pokud však chcete ušetřit peníze, zapojte se do naší soutěže, ve které nabízíme třem vylosovaným balíky cen týkajících se Summer Of Love. V každém balíčku se nachází nejen lupen na Summer Of Love, ale i časopis XMAG léto 2007 s CD Chrise Liebinga, XMAG s DVD Summer Of Love, CD Roberta Natuse a Ellen Allien, materiály o SoL - pexeso, samolepky, plakát a navíc i dárečky od sponzorů.

Stačí nám napsat název alespoň jednoho ze singlů dua Audio Bullys, který vyšel z jejich poslední desky "Generation", a mít trochu štěstí při losování. Správné odpovědi očekáváme na e-mailu koc@musicserver.cz. Dodejme ještě, že soutěž končí ve čtvrtek o půlnoci.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY