Pet Shop Boys dají na jednu hromadu své remixy Madonny a dalších

07.08.2007 15:17 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys
© www.petshopboys-online.com
Pet Shop Boys po více jak roce pomalu finišují se svým turné k desce "Fundamental", které se tak stalo dosud nejdelším za celou jejich historii. Jako bonus k završení tohoto cestování po světových pódiích a festivalech, které mělo zastávku i v Praze na loňském Love Planet, se fanouškové dočkají nové remixové kolekce "Disco 4". Ta by měla vyjít 24. září a oproti původním informacím bohužel nebude doprovázena čtvrtým singlem ze zmíněné studiovky. Nová verze skladby "Integral" však vyjde na promo nosiči pro DJe a rádia, video by se po dokončení mělo objevit na YouTube.com.

Neil Tennant a Chris Lowe tak naváží na řadu remixových alb. První "Disco" vyšlo v roce 1986 a stalo se startovacím můstkem pro vydávání podobných počinů v osmdesátých letech. Druhé pokračování do nonstop mixu umíchal Danny Rampling, trojka představila taneční skladby a dodatky k placce "Release".

Tentokrát půjde v jejich diskografii opět o originální koncept. Na jednom nosiči se totiž sejdou remixy, které v poslední době tato dvojice vytvořila pro někoho jiného, například Madonnu či The Killers. Na CD dále budou prodloužené úpravy jejich vlastních písní "Integral" a "I'm With Stupid".

Na úplný závěr tu máme potvrzený obsah remixovové kolekce Pet Shop Boys "Disco 4": The Killers - Read My Mind (PSB Stars Are Blazing Mix), David Bowie With Pet Shop Boys - Hallo Spaceboy (PSB Extended Mix), Pet Shop Boys - Integral (PSB Perfect Immaculate Mix), Yoko Ono - Walking On Thin Ice (PSB Electro Mix), Madonna - Sorry (PSB Maxi-mix), Atomizer - Hooked On Radiation (PSB Orange Alert Mix), Rammstein - Mein Teil (PSB There Are No Guitars On This Mix), Pet Shop Boys - I'm With Stupid (PSB Maxi-mix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY