Queensrÿche zahájili novou operaci

01.08.2007 13:52 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Queensrÿche
© content.answers.com
Americká heavymetalová skupina Queensrÿche (MySpace.com) začíná s přípravami nové desky. Frontman a zpěvák Geoff Tate prozradil portálu Billboard.com, že by byl rád, kdyby novinka dorazila mezi fanoušky příští léto, nejpozději na podzim.

"Zatím jen pořád píšeme a dáváme dohromady naše nápady," prohlásil Geoff. "Půjde o tématicky laděnou desku, založenou na moderním americkém stylu života a na sociálních poměrech. Hudebně bude deska novátorská a plná nových objevů, alespoň pro nás. Je to něco, co jsme nikdy před tím nezkusili, a je nám jasné, že někteří naši fanoušci budou velice překvapení."

Queensrÿche vyráží v září na turné společně s Heaven And Hell a Alice Cooperem. Krom toho také vydávají kompilaci "Sign Of The Times", druhou za svou kariéru. Výběr má čítat dva disky a vedle hitů jako "Walk In The Shadows" a "Silent Lucidity" se fanoušci mohou těšit na několik písní z dob formace Myth, kde Tate pěl, než se připojil ke Queensrÿche. Samozřejmě zde bude i rozhovor se zpěvákem a původním kytaristou formace Chrisem DeGarmem. Mimo to se dočkáme obsáhlého setu "Mindcrime At The Moore", který vyjde ve dvou verzích. Set dvou CD disků vyjde 13. srpna a 2DVD 3. září.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY