Mike Skinner posunul vydání novinky na příští rok

23.07.2007 09:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Streets (Mike Skinner)
© www.mtv.com
Mike Skinner, frontman a v podstatě jediný člen kapely The Streets, přesunul vydání desky, kterou měl fanoušky potěšit již letos, na příští rok. Údajným důvodem je panika.

Na svých MySpace stránkách uvádí, že se cítí dosti přepracován a byl díky úspěchu posledního alba "The Hardest Way To Make An Easy Living" při natáčení nové desky hodně ve stresu. Zároveň si prý není jistý, zda je nástupce zmiňovaného alba natolik dobrý, aby vyšel už letos. Proto fanouškům vzkazuje, že si budou muset ještě pár měsíců počkat.

"Myslím si, že nový věci mají na to, aby tvořily výborné album. Pracoval jsem na nich tak tvrdě, že mi každý večer z toho bzučí v hlavě a první, co ráno po probuzení cítím, je panika," uvádí mimo jiné Skinner.

Proto se rozhodl dát si od nových písní pár měsíců pauzu, vyrazí raději na turné po Skotsku, zahraje na pár festivalech a poté se k nahrávkám vrátí. "To ale znamená, že si udržím i svůj mustr - každé dva roky nová deska - 2002, 2004, 2006 a pak 2008," dodává na svou obhajobu Skinner.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY