Hip Hop Jam nabízí lístky zdarma

18.07.2007 14:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hip Hop Jam 2007
© hiphopjam.cz
Na začátku srpna na letišti Hradčany u Mimoně proběhne festival pro všechny vyznavače hip hopu. Obří main stage, luxusní párty zóny, taneční koloseum, speciální Ladies zone. To vše za účasti těchto jmen: The Game (USA), David Banner (USA), Kamikaze&Tony B (USA), polští WWO, česko-slovenská elita PSH, Indy&Wich + La4, Kontrafakt, Pio Squad, Supercrooo, H16, Vec, Nironic feat. DJ Wich, Miky Mora, Tafrob, Tynikdy, Navigators, FanyNasty, DJ Maxxx & Der Shöne Ralf (D), DJ Phingaprint (USA), Black Starr DJs, Platinum Soul DJs, Farmhood Fellaz, War Trak Posse, Funky Doggz Squad, Blind Deaf DJs, RnB Paradise DJs a desítky dalších.

Návštěvnici se mohou těšit na bohatý doprovodný program. Veřejný freestyle ring, graffiti jam, pravý snowpark, skatepark, luxusní auta, letecká show The Flying Bulls od Red Bullu a další.

Pořadatelé připravili na základě velkého zájmu akci "Pátý jede s námi grátis". Aneb objednej si 4 lístky na t-music Hip Hop Jam (jeden v hodnotě 700 Kč) na dobírku a pátý dostaneš zdarma. Stačí napsat mail na iris@hiphopjam.cz, do předmětu uvést "Pátý jede s námi grátis"a připsat svoje celé jméno s adresou. Akce končí 21. července o půlnoci. Pokud chcete mít jistotu koupě a zároveň ušetřit, neváhejte s nákupem dvoudenních lístků tímto způsobem. V místě konání festivalu budou lidé s lístky z předprodeje odbavováni samostatně a rychleji, což je další důvod k tomu využít výhodné akce právě teď.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY