Lenny Kravitz také dospěl ke Greatest Hits

08.09.2000 16:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lenny Kravitz
© SONICNET
Výběr svých největších hitů vydá čas od času téměř každý umělec. Tedy pokud za sebou má alespoň několik alb, ze kterých je možno ty největší pecky vybírat. A Lenny Kravitz za svou kariéru z čeho vybírat rozhodně má, takže jeho výběrovka bude příjemnou rekapitulací jeho dosavadní kariéry.

Album s titulem "Greatest Hits" by se (alespoň v USA, u nás pravděpodobně taky) mělo objevit koncem října a bude obsahovat celkem patnáct skladeb. Čtrnáct starších písniček doplní jen jediná novinka, skladba s názvem "Again", ta vyjde i jako singl. Byl k ní už natočen i videoklip a to Paulem Hunterem v New Yorku. Hunter už pro Kravitze natočil klipy k písničkám "American Woman" a "Fly Away".

Album bude obsahovat tyto skladby: "American Woman", "Fly Away", "Black Velveteen", "I Belong To You", "Let Love Rule", "Stand By My Woman", "Mr. Cab Driver", "Always On The Run", "It Ain't Over Till It's Over", "Are You Gonna Go My Way", "Believe", "Heaven Help", "Rock And Roll Is Dead", "Can't Get You Off My Mind" a "Again."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY