Oficiálně: Praha se může těšit na Gwen Stefani

14.06.2007 10:16 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Gwen Stefani
© facebook interpreta
Hudební a módní ikona, jedna z nejúspěšnějších popových zpěvaček Gwen Stefani se v rámci svého turné představí i v Praze. Koncert, který je plánovaný na 20. října do Sazka Areny, nabídne vzrušující a živelnou show.

Gwen Stafani přijede představit své veleúspěšné debutové album "Love.Angel.Music.Baby" a také druhou sólovku "The Sweet Escape". Prvního alba se po celém světě prodalo přes sedm miliónů kusů. Druhá deska je opět prvotřídní ukázkou smyslu pro křížení hudebních žánrů a radostné energie. Na albu se podíleli The Neptunes, basový kytarista z No Doubt Tony Kanal, Akon, Swizz Beats, Sean Garrett či hráč na klávesy a hlavní autor britských Keane Tim Rice-Oxley.

Devětatřicetiletá Gwen Stefani v České republice již vystoupila v roce 1997 se svou původní kapelou No Doubt, s níž dosud vydala šest řadových desek.

Vstupenky si můžete zajistit v předprodeji od 13. června ve všech prodejních místech Sazky, na webovém portále www.sazkaticket.cz či v prodejním místě TicketPro na adrese Rytířská 12, Praha 1.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY