Bono podpoří boj proti chudobě v Rostocku

02.05.2007 09:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Bono
© www.u2-tour.de
Bono z kapely U2 přijede začátkem června do Německa. Jeho návštěva by měla podpořit zájem o charitativní koncert, který se uskuteční v Rostocku 7. června a má upozornit na bídu a hlad na tomto světě.

Koncert s názvem Deine Stimme gegen Armut je naplánován v IGA-Parku v Rostocku od 14 hodin a vystoupí na něm německé hvězdy jako Herbert Grönemeyer, Die Toten Hosen, Die Fantastischen Vier, Seeed, Silbermond, 2Raum Wohnung a Sportfreunde Stiller, které společně daly podnět k tomuto koncertu. Další jména účinkujících budou zveřejněna v nejbližších dnech, jasné však je, že na akci dorazí i Bono. Zda zazpívá sám, nebo ho doprovodí i kapela U2, prozatím nebylo potvrzeno. Bono však uvedl, že si tuto akci v žádném případě nechce nechat ujít. "Propásnul jsem Woodstock, Rostock ale nepropásnu! Pokud šéfové 'G8' myslí, že mohou tuto kampaň ignorovat, dělají opravdu velkou chybu," dodal v oficiálním stanovisku.

Koncert, jehož motto zní "Music And Message", by měl trvat přibližně šest hodin a lístky na něj se za symbolickou cenu 2,50 € začnou prodávat ve středu 2. května. Více o plánovaném koncertu a jeho smyslu najdete na těchto stránkách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY