Na Majálesech si na své přijdou i hiphoppeři

27.04.2007 13:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

WWW
© Archiv WWW
PSH, WWW, H16, Kontrafakt, SuperCrooo, Ghonzales nebo Questablists - to je obsazení letošní hip hop scény na Pražském a Brněnském Majálesu a Ostravských Beániích 2007.

Letošní dvě velká pódia na Pražském a Brněnském Majálesu 2007 totiž doplní i velkokapacitní stan pro 4 000 lidí, který potěší i vyznavače hip hop scény. Vystřídají se zde uznávaní představitelé současného českého i slovenského hip hopu, pro které jistě nebude problém rozhýbat publikum pod sebou. Stejně tak to bude i v Ostravě na novém studentském festivalu Ostravské Beánie 2007, kde taneční stan pojme 1 500 lidí.

Rozpis hiphopové scény Českého Majálesu je následující:

Pražský Majáles 1.-2. května: PSH, Kontrafakt, WWW, H16, Ghonzales + abstract hip hop set, Questablists Live
Brněnský Majáles 8.-9. května: PSH, Kontrafakt (+ Rytmus), WWW, Vec
Ostravské Beánie 10. května: PSH, Kontrafakt (+ Rytmus), WWW, SuperCrooo

Vstupenky pro Prahu a Brno stojí 150 Kč v předprodeji na jeden den (síť Ticketportal + 25 Kč servisní poplatek, nebo Palace Cinemas bez poplatku). Na místě pak za jednodenní zábavu zaplatíte 199 Kč. Máte ale ještě poslední šanci koupit vstupenky v předprodeji za 250 Kč, se kterými si můžete užít po celé dva dny. Jednodennní ranec muziky na Ostravských Beániích stojí 99 Kč v přeprodeji a 150 Kč na místě. Ke každé vstupence získáte také studentský volňásek 1+1 na jakýkoli film v kinech Palace Cinemas.

Více o programu na majales.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY