Na Majálesech se rozduní i bubny a basy

23.04.2007 16:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

London Elektricity
© hospitalrecords.com
Na Českém Majálesu to letos bude vřít nejen hip hopem, ale i drum'n'bassovými rytmy. Letošní dvě velká pódia na Pražském a Brněnském Majálesu 2007 a jednu stage na Ostravských Beániích doplní i velkokapacitní stan pro 4 000 lidí, který přinese lahůdky d'n'b scény. Vystřídají se zde kultovní formace a kapely, pro které jistě nebude problém rozhýbat publikum pod sebou. Pražský Majáles proběhne již 1. a 2. května na Výstavišti. Brněnský bude následovat o týden později a Ostravské Beánie, akce konaná v rámci Českého Majálesu, dostane lidi do varu již 10. května!

Nejzářnější z drum'n'bassu, nejdunivější hudba a nejlepší interpret... Tony Colman And London Elektricity je dalším drum'n'bassovým mágem, který na Českém Majálesu (v Brně a na Ostravských Beániích) vystoupí. A vystoupí s MC Conradem, který je už od svých začátků ovlivňován ravem a je považován ze jednu z vůdčích osobností scény d'n'b. DJ Sayko, vlastním jménem Martin Zajac, je jedním z nejdéle hrajících DJs u nás a stal se prakticky živoucí legendou, která dokonale mixuje a ze svých představení doslova ždímá veškerou možnou energii. Vyžívá se ve tvrdém jungle, ale nepohrdne i hudebnějšími jazzíkovými rytmy a přesahuje bez problémů do breakbeatu a hip hopu.

Rozpis drum'n'bassové scény Českého Majálesu je následující:

Pražský Majáles, 1.-2. května: London Elektricity DJ Set, DJ Sayko Live Performance, DJ Five
Brněnský Majáles, 8.-9. května: LTJ Bukem a MC Conrad, DJ Sayko Live Performance, DJ Five
Ostravský Majáles, 10. května: LTJ Bukem a MC Conrad, DJ Sayko Live Performance, DJ Five

Vstupenky pro Prahu a Brno stojí 150 Kč v předprodeji na jeden den (síť Ticketportal + 25 Kč servisní poplatek, nebo Palace Cinemas bez poplatku). Na místě pak za jednodenní zábavu zaplatíte 199 Kč. Máte ale ještě poslední šanci koupit poslední vstupenky v předprodeji za 250 Kč, se kterými si můžete užít po celé dva dny. Jednodennní ranec muziky na Ostravských Beániích stojí 99 Kč v přeprodeji a 150 Kč na místě. Ke každé vstupence získáte také studentský volňásek 1+1 na jakýkoli film v kinech Palace Cinemas.

Více o programu na majales.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY