Rise Against, The Bronx a Cancer Bats zaútočí na Prahu

11.03.2007 08:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rise Against N
© facebook interpreta
Koncem dubna zavítá do Prahy trio severoamerických souborů v čele s Rise Against. Všechny tři soubory budeme mít možnost zhlédnout 23. dubna 2007 v pražském Lucerna Music Baru.

Čtvrté album Rise Against, loňský počin "The Sufferer And The Witness", je jejich jednoznačně nejúspěšnějším titulem, jehož prodej podpořily zejména angažované klipy k "Ready To Fall" a "Prayer Of The Refugee". Výsledkem tohoto úspěchu bylo jednak rozhodnutí labelu vydat retrospektivní DVD s názvem "Generation Lost" (vyšlo 15. ledna), jednak nabídka od nejúspěšnějšího současného punkového interpreta vůbec - My Chemical Romance - ke společnému turné po sedmnácti gigantických arénách po celých Spojených státech.

Po jeho absolvování vyrážejí Rise Against na své vlastní evropské turné, v jehož rámci navštíví i Prahu. Společnost jim na něm budou dělat dvě velmi drsné HC partičky - losangeleští The Bronx a Cancer Bats z kanadského Toronta.

The Bronx vydávají od loňského roku na témže labelu jako Rise Against a připomínají hodně naštvaný mix kapel jako Unsane, Helmet, Drive Like Jehu nebo Refused. Cancer Bats vycházejí z trochu podobného, snad jen trochu "HC/punkovějšího" modelu připomínajícího přece jen více Bane, Comeback Kid, This Is Hell... nebo třeba Black Flag.

Vstupenky v ceně 299 Kč jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal. Pokud zůstanou vstupenky k dispozici až do data konání koncertu, budou se na místě prodávat za 350 Kč.

Start je ve 21:00.

Více info na: musicbar.cz, myspace.com/riseagainst, myspace.com/thebronx, myspace.com/cancerbats a conspiracy.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY