S Mikou nepohnuly v britském žebříčku ani Brit Awards

18.02.2007 21:10 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Byl to v Británii týden, v němž se udělovaly Brit Awards, ale pořadím UK Chart to výrazně nepohnulo. Mika si připsal ještě jedno double, jeho singl "Grace Kelly" i album "Life In Cartoon Motion" bezpečně ovládají oba hlavní britské žebříčky. Příští týden bude z dvojky útočit "Ruby" Kaiser Chiefs.
Mika - Grace Kelly
© facebook interpreta
Mika pokračuje ve vládě nad britským žebříčkem. "Grace Kelly" vede pořadí i v pátém týdnu v řadě. Na dvojce znovu čekají Kaiser Chiefs s "Ruby", singl v pondělí vychází fyzicky, takže příštích sedm dní možná povedou rozhodující útok. Na trojku se posunuli Akon a Snoop Dogg s "I Wanna Love You", vytlačili tak z Top 3 "Starz In Their Eyes" Just Jacka a o jedno číslo díky tomu klesají i Fall Out Boy "This Ain't A Scene It's An Arms Race", aktuálně na pětce. Ve druhé desítce se vzhůru posouvají Take That s "Shine" i Omarion s "Ice Box", oba singly ale ještě fyzicky nevyšly a půjdou ještě vzhůru. Na to už moc nemůže spoléhat třetí singl Justina Timbelakea "What Goes Around Comes Around", který se zastavil na čísle 14. Další posun zaznamenali punkýši The Gossip se "Standing In The Way Of Control", kteří jsou po dvou měsících v žebříčku sedmnáctí. Novinku mají i Red Hot Chili Peppers, kteří jsou s "Desecration Smile" na čísle 27, a o slovo se hlásí také nový singl Lily Allen "Alfie", který se zatím zastavil na čísle 29.

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Mika - Life In Cartoon Motion
© facebook interpreta
I albovému pořadí vládne Mika. "Life In Cartoon Motion" prodalo minulý týden 108 tisíc kusů, což je nejvíce v letošním roce. Prodejní čísla z tohoto týdne nejsou známá, každopádně na jeho štítě zůstala Amy Winehouse, která se s "Back To Black" posouvá na dvojku, třetí jsou Snow Patrol s loňským bestsellerem "Eyes Open". Novinku má na sedmičce Phil Collins, který se s kolekcí "Love Songs" vydanou původně na Vánoce 2004 vrací do žebříčku už potřetí a protentokrát je to jeho nejlepší umístění. Na sedmnáctce má novinku Van Morrison se svými filmovými hity "At The Movies". Ani dvojnásobné vítězství na Brit Awards neposunulo rok staré album Arctic Monkeys výše než na číslo 64. Neslavně dopadla Jessica Simpson, jejíž "A Public Affair" startuje až na čísle 65. Za týden do albového pořadí zasáhnou Kaiser Chiefs, Kings Of Leon a Good Charlotte.

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY