Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (10)

01.08.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mňága a Žďorp
© www.mnaga.cz
Dnešní vydání našeho seriálu "Dobrá hudba na netu zdarma a legálně" má pořadové číslo 10, takže můžeme malinko slavit. A jak slavit jinak, než přísunem dalších výborných a legálních nahrávek. Ať vám dnešní díl chutná!

I české skupiny a umělci si začínají uvědomovat, že bez oficiální internetové stránky to nepůjde a to je samozřejmě jen dobře. Oficiální weby vznikají jako houby ne sice po lijáku, ale po docela vydatném dešti a ten svůj si pořídila i valmezácká Mňága a Žďorp. Ne že by zrovna patřil k obsahovému a grafickému výkvětu tuzemské internetové hudební scény, ale alespoň něco. Navíc kapela v sekci mp3 nabízí download celkem tří skladeb ze své dosavadní kariéry a to hned ty největší hity. Pokud tedy s nadšením očekáváte jejich nové album, které se pod názvem Nic složitýho objeví 18. září, můžete si prozatím stáhnout písničky "Hodinový hotel", "Nejlíp jim bylo" a "Spaste svoje duše", tedy pilotní singly z desek "Made in Valmez", "Ryzí zlato" a "Chceš mě? Chci tě!". Všechny písničky si můžete stáhnout z jejich webu odtud.

Toni Braxton
© Downloadsdirect
Toni Braxton patří do škatulky žen se skvělým hlasem, jejichž hudební zázemí je v postatě stejné a jednu od druhé neodlišíte zrovna snadno. Přesto ona mezi svými kolegyněmi alespoň trošku vyčuhuje. Není to zase tak dávno, co vydala novinkové album "The Heat" a za pilotní singl byla zvolena rychlejší skladba "He Wasn't Man Enough". Pokud si chcete tento hit vychutnat v pohodlí domova a z reproduktorů svého počítače, můžete si jej stáhnout odtud. Skladba sice bude fungovat jen čtrnáct dnů po stáhnutí, ale alespoň něco.

Poison
© VH1
V jednom z minulých vydání tohoto seriálu jsme vás upozorňovali na možnost stáhnout si nový singl amerických glamrockových hvězd Poison "Power To The People". Neobyčejně tvrdá skladba se samozřejmě dočkala i svého obrazového ztvárnění, ale velmi pochybuji, že byste klip na některé z českých televizí viděli. Naštěstí je tu internet, takže klip můžete shlédnout alespoň v menší kvalitě tady.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, více než pět stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY