Report s Boratem přináší další punk-rockový 'Boardel'

30.11.2006 19:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 12/06 N
© Report
NA TITULCE JE BORAT, UVNITŘ MU SPOLEČNOST DĚLAJÍ THE KILLERS, PRODIGY, MOBY NEBO JAMES BROWN. EXKLUZIVNÍM MATERIÁLEM JE REPORT Z MTV AWARDS A LIVE RECENZE INXS A GEORGE MICHAELA. PŘÍLOHOU ZDARMA JE CD "BOARDEL" - NÁLOŽ TOHO NEJLEPŠÍHO PUNK-ROCKU!

BORAT
Nejdřív se ho kazašská vláda pokusila zažalovat. Poté ho pozvala na oficiální návštěvu. Koho ale vlastně zvou? Sachu Barona Cohena? Novináře Sagdijeva? Rappera Aliho G? A vůbec: Až se vás tenhle kučeravý komik s knírkem zeptá "Jagsemaš?", myslíte, že budete připraveni? Nebudete. Pokud si důkladně nenastudujete článek Petra Metelky.

JAN P. MUCHOW
Téměř pět let trvalo čekání na nové album Ecstasy Of St. Theresa. Proč zní "Watching Black" tak ponuře, co se skrývá pod povrchem a kdo z české scény je Janu Muchowovi nejblíže, prozradil kapelník JPM v rozhovoru s redaktorem Karlem Hronem.

MTV EUROPE MUSIC AWARDS
Jako jediné české médium se REPORT zúčastnil předávání evropských cen MTV v Kodani. A nemyslete si, v zákulisí se toho děje třikrát více než stačíte postřehnout na obrazovce. Zvláště, když k vám přivedou láteřícího Kanye Westa nebo kolem prosviští nálož v podobě Juliette Lewis. O sekuriťácích, hvězdách, outsiderech, tiskovkách i doprovodných koncertech vypráví Jana Kománková.

MOBY
Každý den skládá dvě nové písně. To je více než šest set ročně. A přesto (nebo právě proto) má problém vybrat těch správných 15 na chystané album. Bestofka "Go" je ideální příležitostí k rozhovoru.

GRIME
"Velkoměsta potřebují hudbu, která odráží život v nich," píše Karel Veselý v úvodu obsáhlého příspěvku na téma grime. Je to londýnské městské blues začátku 21. století. Je to špinavá anglická odpověď na vypulírovaný americký hip hop. Držte se. A naslouchejte.

THE KILLERS
Redakční expertka na kytarovky všeho druhu, Katarína Šamajová, vyrazila do Mnichova na kapelu, jejíž sláva hvězd se dotýká. Proslulost Zabijáků narůstá každým dnem. Dokáží však přenést energii z desek i na pódium?

UCHO: RADIM HLADÍK
Rocker na prahu šedesátky, ale s iPodem nabitým novou muzikou nabízí nadhled, rozhled i přesné soudy, ať už hodnotí kolegu Kollera, Janet Jackson, Toma Waitse, Waltari či Faithless. Bonusem je výčet jeho nejoblíbenějších alb.

Live: INXS (Londýn), GEORGE MICHAEL (Mnichov), THE KILLERS, THE PRODIGY, JAMES BROWN, LEVELLERS, NITZER EBB, THE WAILERS, ARRESTED DEVELOPMENT...
Rozhovory a profily: GIPSY.CZ, JAN P. MUCHOW, THE AIRBAGS, MADFINGER, MOBY, BRIAN DE PALMA...
Report: MTV AWARDS aneb "Ta cena patří mě!"
Téma: GRIME – nová hudba pro temné zítřky…
Sloupky: Na Homoli (aparaturu nosí Wohnout vážně nerad), Křížek, Jana.Kom, Lipčík, Haubert, Vladivojna, Bezr, Rodriguez...
Smrt: NAT KING COLE
Na cestách: JAPONSKO
6x SOUTĚŽ o CDs, Robbieho kalendář či Boratovy plavky
Komiks: Kurt Report č. 69 (jak to doopravdy bylo s "Ro(c)kem podvraťáků"...)
Více než 80 recenzí CD a DVD, kompletní hudební TV program, programy klubů, filmové novinky a premiéry, webmedia (i boratovská!), PC hry, fotoreport, drogová poradna...
GWEN STEFANI, DAMON ALBARN, INDY & WICH, DAVID KOLLER, U2, GORILLAZ, PAUL McCARTNEY, MICHEL GONDRY, JAMIROQUAI, MONTY PYTHON, PERVITIN...

CD příloha:

"BOARDEL 2"

Našláplá kompilace je pokračováním úspěšného výběru "Boardel a je tím nejlepším soundtrackem ke střemhlavé jízdě na snowbitchovém prkně. Účastní se jí skvělé americké, britské, české a slovenské party:
5TH APRIL, AIDEN, COMEBACK KID, LANDMINE SPRING, CLOU, LOSTPROPHETS, THE AIRBAGS, PLUS MINUS, SPITALFIELD, AUDITION, THE.SWITCH, ALBION, BULLET FOR MY VALENTINE...

Akce: Dárkový šek Cartoon pro každého předplatitele!

NEJČTENĚJŠÍ HUDEBNÍ ČASOPIS + CD ZDARMA. Více info a ukázky z CD na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY