Erasure přichystali akustické DVD

24.11.2006 12:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Erasure N
© erasureinfo.com
Fanoušci dua Erasure, kteří ulítají na jejich poslední, akustické desce "Union Street", se již brzy dočkají obdobné porce hudby na DVD. Erasure totiž oznámili vydání nového DVD "On The Road To Nashville", který by mělo vyjít 29. ledna příštího roku.

Duo, které na světě doposud prodalo něco přes 14 milionů alb, v letošním roce absolvovalo turné, na kterém představilo svoje nejznámější hity v netradičním, akustickém podání. Záznam DVD vznikl na jejich květnovém koncertě v Nashvillu, kdy Vince Clarka a Andyho Bella poprvé doprovodila i kompletní živá kapela. Mezi instrumenty, které měly na koncertě podstatnou úlohu, bylo netradičně bendžo, harfa či pedal steel, což je speciální desetistrunný kovový nástroj, mající zvláštní pedál na tvoření zvuků.

Koncertní DVD, které doplní i dokument "The Road To Union Street", nabídne tyto písně: Boy, Blue Savannah, Oh L'Amour, Alien, Breathe, Victim of Love, How Many Times, Spiralling, Sometimes, Tenderest Moments, Ship of Fools, Love to Hate You, Against My View, Piano Song, Rock Me Gently, Stop!, Chains of Love, A Little Respect (přídavek) + bonusové písně: Stay With Me, Love Affair, Blue Savannah, Sometimes.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY