Robbieho 'Rudebox' válcuje Evropu

05.11.2006 13:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Robbie Williams - Rudebox
© facebook interpreta
Robbiemu se to opět povedlo. I když většina hudebních kritiků desce "Rudebox" předurčovala jen malý zájem, Robbieho novinkové album kraluje v prodejnosti mnoha zemí Evropy.

Zatímco v Česku se "Rudebox" dostal jako nevyšší novinka jen na třetí příčku, v sousedním Rakousku a Německu skočil na příčku nevyšší. Nejinak je tomu v Itálii a Švýcarsku, kde showman Robbie donutil i váženého Zucchera, aby se stáhl na druhou pozici. Podobným směrem, tedy na úplný vrchol, se Robbie drápe ale i ve Francii nebo Španělsku. Anglie Robbieho vítězství v prodejnosti ohlásila již koncem minulého týdne.

Aby těch úspěchů nebylo málo, jeho aktuální singl "Lovelight", který vyjde 13. listopadu, se ve Velké Británii může pyšnit označením "singl týdne". Píseň původně od britského soulového zpěváka Lewise Taylora je nejhranější skladbou v tamějších rádiích. Robbie může dozajista jen litovat, že jeho produkci nepřijala i Amerika. Stejně jako v případě desky "Intensive Care" ani album "Rudebox" tam pro nezájem publika o jeho hudbu totiž nevyjde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY