Rammstein zabalí DVD i do výpravné knihy

13.10.2006 09:16 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Rammstein N
© facebook interpreta
Konečně je venku, co kapela Rammstein tak dlouho tajila. Obě již dříve zmiňované verze nového DVD se dočkají limitovaného a speciálně vypracovaného bratříčka.

DVD "Völkerball" vyjde totiž i jako luxusní a výpravná kniha ve formátu 27 x 31 cm, která bude čítat 190 stran. Kromě obsahu obou již dříve zmiňovaných nosičů, bude tento formát obsahovat druhé audio CD s dalším bonusových materiálem, který bude v konečném důsledku obou přiložených audio nosičů tvořit záznam jednoho kompletního koncertu Rammstein. Fotky, které v knize budou k nalezení, pochází z dílny francouzského fotografa Frederica Batiera a většina z nich bude ztvárňovat kapelu takovým způsobem a na takových místech, na které u Rammstein nejsme zvyklí, tedy například jen pár sekund před začátkem koncertu nebo v pauzách při natáčení videoklipů. Velký prostor je věnován i fotkám publika a fanoušků, které Frederic střádal dlouhou dobu. Některé z nich vznikly i během koncertů kapely v Praze a Bratislavě.

Fanoušci Rammstein mají nyní dozajista dilema, jaký formát nového DVD si pořídit. Mají na výběr standartní verzi (DVD s koncertem o délce 140 minut + CD obsahující 75 minut živého koncertu), speciální edici (doplňující standard druhým DVD se speciálem o natáčení alba "Reise, Reise" či dokumentem "Anakonda Im Netz") a nebo velmi limitovanou verzi, která kromě zmiňovaných dvou DVD a jednoho audionosiče přibalí i druhé audio CD, které v součtu nabídne dohromady 140 minut živé hudby Rammstein. Všechny tři verze se dostanou do obchodu ve stejný den, v pondělí 20. listopadu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY