Kryštof se blíží k cíli jménem 'Rubikon'

22.09.2006 18:45 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Kryštof N
© Petr Hrubeš
V dubnu podepsali havířovští Kryštof novou smlouvu s vydavatelstvím EMI, konkrétně labelem Escape. Zhruba od té doby také pilně nahrávali novou desku, která dostala název "Rubikon". Kapela ji nahrávala v bratislavském studiu Creative Music House a míchala v pražském Soundsquare.

Na musicserveru jste již měli možnost slyšet první singl, který dostal stejný název jako celá deska a poměrně úspěšně boduje v hitparádách. Momentálně je i nejhranější skladbou českého éteru. Na "Rubikon" si Kryštof přizvali hosty, konkrétně herečku a zpěvačku Danicu Jurčovou, rappera Marpa a prostřednictvím samplu i Richardova filmového kolegu ze snímku "Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště", herce Jana Budaře. Kryštof chystá i turné, to začne 4. listopadu v Plzni, bude pokračovat přes Zlín, Jihlavu, Brno, Ostravu, Liberec, Pardubice, Olomouc, České Budějovice, Litvínov a vyvrcholí 9. prosince v Praze.

Tracklist "Rubikonu" je následující: Potok lávový, Rubikon, Lampión, Sněhurkám, Kryštof, Chmýří, Svědomí, Revizor, Ostravaczech, Jízda v protisměru, První veselá.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY