Noel Gallagher by Liama vyhodil z Oasis, kdyby...

19.07.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Oasis Live
© NME
Mezi bratry Gallagherovými už dlouho nepanují zrovna nejlepší vztahy. Krize vyvrcholila minulý měsíc, kdy Noel opustil turné Oasis s tím, že s Liamem prostě nemůže vydržet. Poté si vzájemně posílali štiplavé poznámky prostřednictvím tisku, ale tento týden se objevil první společný rozhovor v britském časopise Time Out, ve kterém se mnohé vysvětlilo.

Noel například prohlásil, že kdyby Liam nebyl jeho bratr, vyhodil by ho z kapely už před čtyřmi lety. Uvedl také na pravou míru hlášky svého bratra o tom, že mají mnoho nových písniček a za chvíli jsou do studia. Noel totiž přiznal, že mají hotové pouze dvě písničky a že za poslední rok a půl nesložil téměř nic. Jen při zmínce o jeho sólovém albu, se Liam naštval a prohlásil, že o tom nechce nic slyšet, protože chce, aby svůj čas věnovali Oasis. Jakkoli se nemají rádi, přesto Liam svému staršímu bratrovi složil kompliment: "Obdivuji ho. Chci být jím. A on chce být mnou."

Budoucnost Oasis je však stále hodně zamlžená, protože hlavní skladatel Noel také řekl, že už ho hudba a kapela nebaví zdaleka tak moc, jako kdysi. Mnohem víc ho totiž nyní zajímá jeho malá dcerka, které se chce více věnovat a sledovat, jak roste.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY