Ve středu proběhne letní rockshow v klubu Bordo

17.07.2006 18:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Lety mimo N
© www.letymimo.com
Letní hudební sezóna frčí o sto šest nejen na nejrůznějších venkovních festivalech, ale rozprouděná atmosféra nechybí ani na klubové půdě v BORDO. Tentokrát v rockovém stylu pro vás BORDO připravuje svou první větší live show nazvanou Letní rockshow v klubu BORDO".

Akcička se uskuteční ve středu 19. července od 18.30. Vybrali jsme pro vás čtyři pěkně pikantní kapely. Na startu vás pěkně rozproudí pražská čtyřčlenná crossoverová kapelka STORM, která navíc překvapí svým unikátním výstupem s notnou dávkou exhibicionismu. Jako druhá přijde na řadu stálice české rockové scény, která i po deseti letech svého působení stále dokazuje, že má co nabídnout. Řeč je o tříčlenné kapele LETY MIMO, která mimo jiné v březnu vydala již třetí desku s názvem "Electra". Večer se znatelně přiostří, když se v pořadí třetí představí američtí TORQUE při své premiéře klubového vystoupení v Česku. Tato tříčlenná mužská formace se k nám vypravila strávit léto a při té příležitosti si zahrát na několika festivalech a také v BORDO. Večer okoření svými drsnějšími, místy rychlejšími riffy. Melodickou tečku na závěr přidá "crossexoverová" kapela MATAHARI, jediná formace večera se zpěvačkou, která ukáže, že umí být nejen drsná, ale i vzbudit jemně melancholickou atmosféru. MATAHARI před nedávnem oslavili páté výročí a v současné době pracují na debutové desce, která by měla za několik měsíců přijít na hudební trh.

Kvalitní hudební představení nebude zdaleka vše, čím lze zpříjemnit letní večer. Hudbu podbarví i videoprojekce, fungovat pro vás bude i koktejlbar s cenami "za hubičku", navíc s Rhino’s energy drinkem s vodkou za akční cenu 50,- Kč. Neváhejte a přijďte se pobavit ve středu 19. července od 18.30 do klubu BORDO, vstupné je pouhých 50,- Kč!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY