Pro Oasis je John Lennon víc než Ježíš

04.07.2000 21:23 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Liam Gallagher
© NME
Pomalu se blíží den, kdy se na koncerty k Oasis opět vrátí Noel Gallagher, konkrétně by to mělo být v sobotu 8. července v Dublinu. Všichni jsou zvědaví, jak setkání dvou rozhádaných bratrů dopadne a jak bude jejich vztah fungovat na pódiu i mimo něj.

Liam také všechny překvapil několika tvrzeními. Za prvé chce s Oasis ke konci tohoto roku odehrát několik menších klubových koncertů, protože si myslí, že v malých prostorech hraje kapela mnohem lépe. Také řekl, že Oasis se na podzim pustí do nahrávání nového alba, protože mají hotových mnoho písniček, hrají je na zkouškách a v lednu by chtěl vydat novou desku. To popírá veškerá tvrzení o plánovaném živáku a dohady o budoucnosti kapely. Nejzajímavější však je jeho vztah k Johnu Lennonovi: "Pro mě znamená John Lennon víc než Ježíš a jeho hudba víc než nějaký zasraný bůh. Nevěřím ve všechny ty blbosti o bozích... Jaké bylo poslední album, co Bůh udělal?"

Rozhovořil se také o svém nedávném setkání s manželkou Johna Lennona - Yoko Ono. Podle něj jsou zvěsti, že ona může za rozpad Beatles hlouposti. Žádná ženská prý nemůže zapříčinit rozpad kapely, tak jako by se Oasis nerozpadli kvůli jeho nebo Noelově manželce. Doufejme, že se však nerozpadnou z úplně jiného důvodu...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY