Na festivalu Hrachovka vystoupí přes sto dvacet interpretů

26.05.2006 10:29 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hrachovka 2006
© hrachovka.com
V polovině letních prázdnin (konkrétně 27. - 30. července 2006) proběhne v Hrachovci u Valašského Meziříčí již 13. ročník hudebního festivalu Hrachovka. V novém, větším areálu na čtyřech velkých venkovních a na dvou menších pódiích umístěných ve stanech vystoupí více než sto dvacet hudebních formací z celé Evropy. Mezi nejznámější patří skotští punkoví The Exploited, balkánská dechovka z Francie Slonovski Bal, Taxi To The Ocean z Holandska či irští Alphastates a Interference, kteří zahrají i se speciálním hostem Glenem Hansardem, frontmanem kapely The Frames. Chybět nebudou ani známé domácí formace jako J.A.R., Mig 21, Kryštof, Sunshine, BSP, Clou, Wohnout, Vypsaná Fixa či osvědčená slovenská hudební seskupení No Name, Horkýže Slíže, IMT Smile a Peha. Program však ještě není zcela uzavřen a největší hvězdy festivalu budou teprve zveřejněny.

I taneční scéna bude bohatá. Pod svá křídla si ji pro letošní rok vzala Level b production, agentura starající se o program brněnského hudebního klubu Fléda. V nabitém programu tak vystoupí například Tube Tech Live (D), Jack De Marseille (F), Maxime (F), DJ Lucca, Aphrodite + MC Junior Red (UK), Future Prophercies live (NOR), IM Cyber + MC Vaant, Supercroo, Questablists, Tafrob, Southeast live, Dave Fish, DJ Five a mnoho dalších.

Pro návštěvníky festivalu bude připraveno bohaté občerstvení, čajovny s vodními dýmkami, bankomat, možnost dobíjení kreditů všech mobilních operátorů, dostatek píp i cisteren s vodou, mobilních toalet a hygienických zařízení. Stanové městečko i parkování bude pro návštěvníky stejně jako v minulých letech zdarma.

Do 26. července 2006 lze získat třídenní festivalovou permanentku za 590 Kč (předprodejní sítě Ticketportal, Ticketstream a další lokální předprodeje uvedené na stránkách Hrachovky). Na místě pak bude možné zakoupit permanentku za 700 Kč a jednodenní vstupenky za 300 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY