Madonna v půli června vyzradí tajemství

18.05.2006 16:23 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Madonna - I'm Going To Tell You A Secret
© facebook interpreta
Madonna se - podobně jako její kolegyně Pink - rozhodla vyjet na turné nejen s novinkovou deskou, ale také s koncertním DVD. Vyjde 19. června pod názvem "I'm Going To Tell You A Secret" společně s bonusovým CD.

DVD přinese jednak Re-Invention Tour shrnující dokument režiséra Jonase Akerlunda (např. "Mann gegen Mann" Rammstein), jenž měl televizní premiéru v loňském roce, a jednak desítku kompletních skladeb v koncertním provedení: Vogue, American Life, Mother And Father, Nobody Knows Me, Music, Hollywood (remix), Lament, Like A Prayer, Holiday, Imagine. Dále na disku bude tucet pro zmíněný dokument natočených, avšak dosud nikde nezveřejněných scén: Bike Ride, The Other Side, Steve/Stuart In L.A., Vocal Coach, Chaos, Birthday Party, French Trilogy, Steve/Stuart In Paris, Monte's Guitar Faces, Fans Singing In Paris, After Show a Wailing Wall.

Také bonusové CD nabídne živé skladby z Re-Invention Tour: The Beast Within, Vogue, Nobody Knows Me, American Life, I Love New York, Hollywood (remix), Die Another Day, Lament, Like A Prayer, Mother And Father, Susan McLeod / Into The Groove, Music, Holiday, Imagine.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY